
Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi Robotik ve Kodlama Atölyesininin açılış töreni düzenlendi. Programa Vali Sayın Osman BİLGİN , Ak Parti İl Başkanı Alper ÇİLER, Kadın Kolları Başkanı Aslı KARAKAHYA, İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN ve diğer kurum müdürleri katıldı.
Bu tür atölyelerin önemine değinen İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN ,“Engel tanıyan robot” projesiyle 11. Sınıf öğrencisi Serpil MAYTİ ile “3D yazıcıda ürün elde etme ve İşlemmatik makinesi” projeleriyle 10.Sınıf öğrencisi Ahmet Hüsrev DERELİ tarafından hazırlanan sunumu izledi.
İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN bu tarz projelerin örnek olmasını ve gerekli tüm desteğin sonuna kadar gösterileceğini ifade ederek, öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür ederek tebrik etti.