KIRKLARELİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Hazırlık ve Bilgilendirme Toplantıları.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Hazırlık ve Bilgilendirme Toplantıları.

         İl Millî Eğitim Müdürümüz İbrahim KORKMAZ başkanlığında , İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları,  İl Millî Eğitim Şube Müdürleri, Millî Eğitime bağlı resmi ve özel tüm okul müdürleri  ve öğretmenlerinin (okul öncesi  ilkokul, ortaokul, lise) ile resmi kurum müdürlerinin katılımlarıyla;

        07 Eylül 2015 Pazartesi  günü saat  09:00’da Kofçaz İlçemizde;

        Saat 11:00 da Kültür Merkezinde Merkez İlçe ve Merkez İlçeye bağlı okul öncesi, ilkokul  ve  ortaokul yönetici ve öğretmenleri ile   saat 14:30’da Ortaöğretim Kurumları Yönetici ve öğretmenleri ile  

08.09.2015 Salı  günü, Lüleburgaz ilçemizde Halk Eğitimi Merkezinde;10:00 da okul öncesi, ilkokul ve ortaokul  yönetici ve öğretmenlerimizle, 14:30 de ortaöğretim kurumları yönetici ve öğretmenleriyle,

 

        2015-2016 eğitim-öğretim yılı hazırlık ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Toplantıda 2014-2015 eğitim-öğretim yılı, İlimizin TEOG ve LYS sınavlarındaki durumu ve başarısı değerlendirildi. Yönetici  ve öğretmenlerimizle istişare yapılıp genel sorunlar üzerinde bilgi alışverişi yapıldı.

       İl Milli Eğitim Müdürümüz,  2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin aksatılmadan sürdürülebilmesi, eğitim hizmetlerinin sağlık şartlarına uygun etkili, verimli ve zamanında gerçekleştirilebilmesi için fiziki alt yapı eksikliklerinin giderilmesini, iç ve dış tadilat bakım ve onarımlarının okullar açılmadan önce yapılması hususunda gerekli tedbirlerin alınmasını söyledi.

       İl Milli Eğitim Müdürümüz Okullarımızda açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme kurslarına Milli Eğitim Bakanlığına bağlı  tüm resmi ve özel ortaokullar, ortaöğretim kurumları ve açık öğretim  kurumlarına devam eden her sınıf seviyesindeki istekli öğrenciler ile mezun durumdaki kursiyerlerin başvurabileceklerini,  kurs merkezleri ile kurslarda görev alacak öğretmenlerin  il ve ilçe Millî Eğitim Müdürlüğünde oluşan komisyonlar  tarafından belirleneceğini söyledi.  

      Toplantılarda yönetici ve öğretmenlerimizin görüş ve önerileri  paylaşıldı. Yönetici ve öğretmenlerimiz toplantılardan  duydukları  memnuniyeti  ifade ettiler.

 

      İl Milli Eğitim Müdürümüz,  Babaeski, Pehlivanköy, Pınarhisar, Demirköy ve Vize İlçelerindeki okul yönetici ve öğretmenlerimizle 09-10-11 Eylül 2015 tarihleri toplantılarına devam edecektir.

 

Senebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplantiSenebasi_toplanti

KOCAHIDIR MAHALLESİ PAŞA ÇEŞME CAD. BLOK NO 6 İÇ KAPI NO1 - 288 214 10 74 288 214 20 21

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.