KIRKLARELİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yılı Erasmus + Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Ek Çağrı Proje Başvuru Sonuçları Açıklandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlanan 'Eğitimde Sürdürülebilirlik' adlı KA226 Stratejik Ortaklık projemiz TÜRKİYE ULUSAL AJANSI tarafından hibelendirilmiştir.
2020 Yılı Erasmus + Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Ek Çağrı Proje Başvuru Sonuçları Açıklandı.

Yerel ortaklarımız Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Afyonkarahisar Kocatepe Anadolu Lisesi ve Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuludur. Avrupa ortaklarımız ise Estonya dan Tallinn 21. Kool, Romanya dan "Liceul Tehnologic "Constantin Brancoveanu" ve İtalya'dan UNIVERSITA TELEMATICA PEGASO'dır. 2 yıl sürecek proje boyunca COVID döneminde eğitimde yaşanan olumsuzluklar ve geleceğe yönelik eğitimde sürdürülebilirliği sağlamak adına eğitim kurumlarınca yapılacak çalışmalar ile Çevrimiçi ve Uzaktan Ders Planlama konularında çalışılacak, projenin somut bir çıktısı olarak e-rehber hazırlanacaktır. Proje açılış toplantısına Afyonkarahisar'dan ortaklarımız AKAL ve AKİL, kapanış toplantısına ise proje koordinatörü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yapacaktır. Projemiz yaygınlaştırma ve sürdürülebilirlik çalışmaları ile başta yerel ortaklarımızın bulunduğu iller olmak üzere tüm ülkemizde ve Avrupa da eğitim alanında yapılan iyi çalışmalara katma değer sağlayacaktır.

23-02-2021

KOCAHIDIR MAHALLESİ PAŞA ÇEŞME CAD. BLOK NO 6 İÇ KAPI NO1 - 288 214 10 74 288 214 20 21

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.