KIRKLARELİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı, Yıl Sonu Mesajı...

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat AŞIM 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı, Yılsonu Mesajı yayınlamıştır.
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı, Yıl Sonu Mesajı...

Değerli Meslektaşlarım, 

 19 Eylül 2016 tarihinde başlayan 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu yıl, İlimizde eğitim ve öğretim faaliyetleri açısından oldukça başarılı bir yıl olmuştur. Bu gün karne sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Bu gün öğrencilerimiz için önemli olduğu kadar bizler için de bir o kadar anlamlı ve önemlidir.Her zaman ve her şartta daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla her türlü fedakarlığı ve özveriyi ortaya koyarak kutsal bir görev ifa ediyorsunuz.

Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir tatil diliyorum.


Saygıdeğer Velilerimiz;

           

        Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylerine dönüştürülmesi amacı ile her türlü olanağı seferber etmekte, her türlü çabayı göstermekte ve her türlü özveride bulunmaktadır. Sizlerin bunun bilincini taşıdığınızı biliyoruz.

Çocuklarımız bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Çocuğunuzu tanımaya, onun yeterli ve yetersiz yönlerini objektif olarak değerlendirmeye çalışın. 

Çocuklarımıza şartlara bağlı olarak değil, her zaman sevdiğimizi ve güvendiğimizi hissettirelim.



Ve siz Geleceğimizin teminatı Sevgili Öğrenciler ;

           Bir yılı en iyi şekilde değerlendiren öğrencilerimiz başarılı bir karneyle bir üst sınıfa geçecek veya okulundan mezun olarak yeni ufuklara yeni hayallere yelken açacaklardır.. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, öğretmenlerimizin önerileri doğrultusunda kitap okumalı, gezi, doğa yürüyüşü, araştırma, inceleme vb. sosyal, kültürel, sportif, estetik faaliyetlere yoğunlaşmalısınız.

KOCAHIDIR MAHALLESİ PAŞA ÇEŞME CAD. BLOK NO 6 İÇ KAPI NO1 - 288 214 10 74 288 214 20 21

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.