2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Karne Töreni Kırkşehitler İlkokulunda Düzenlendi.
20 Ocak 2017 Cuma günü İlimiz Merkez Kırkşehitler İlkokulunda düzenlenen karne törenine Valimiz Sayın Esengül CİVELEK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat AŞIM, Müdürlüğümüz müdür yardımcıları ve şube müdürleri okul idarecileri , öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı
İlimizdeki karne dağıtım töreni 20 Ocak 2017 Cuma günü saat 10:30’da İlimiz Merkez Kırkşehitler İlkokulunda Valimiz Sayın Esengül CİVELEK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat AŞIM, Müdürlüğümüz müdür yardımcıları ve şube müdürleri okul idarecileri , öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşti.Öğrencilerin çiçek vererek karşıladığı Valimiz ile İl Millî Eğitim Müdürümüz öğrencilerimizle bir süre sohbet etti.
Valimiz Sayın Esengül Civelek, törende yaptığı konuşmada, Kırklareli İlinin eğitim ve öğretimde başarılı bir il olduğunu söyledi.Öğrencilere yarıyıl tatilinde kitap okumaları önerisinde bulunan Valimiz Sayın Esengül Civelek, karne heyecanı yaşayan öğrencilerimizi tebrik etti.
Daha sonra Valimiz Sayın Esengül CİVELEK ile İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat AŞIM sınıfları ziyaret ederek öğrencilerimize karnelerini ve karne hediyelerini verdiler.
19 Eylül 2016 tarihinde ilk ders ziliyle başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılı I. döneminde; İlimizde okul öncesi eğitim kurumlarında 4923, ilkokulda 13873, ortaokulda 16043, ortaöğretimde 14890 olmak üzere 49729 öğrencimiz karnelerini alarak tatile çıktı.
Karne töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.