KIRKLARELİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı, Yıl Sonu Mesajı...

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat AŞIM 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı, Yılsonu Mesajı yayınlamıştır.  
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı, Yıl Sonu Mesajı...

Değerli Meslektaşlarım,

 Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizlerin özverili çalışmalarıyla yarınlarımız için yeni bir adımı tamamlamış bulunmaktayız. Eğitim sistemimizin odak noktası olan  öğrencilerimizin; düşüncelerini hiç çekinmeden açıkça ifade eden, inandıklarını savunan, vatan, millet, aile ve yurttaş sevgisiyle yoğrularak doğruya, iyiye ve güzel şeylere karşı sevgi ve ilgi duyan bireyler olarak yetişmeleri adına bir çok adımlar atılmaktadır. Yapılan bu çalışmaların anlam kazanması ve beklenen faydanın sağlanması ancak sizlerin gayreti, emeği ve özverili çalışmaları ile mümkün olabilecektir.

Eğitim mekanik bir süreç değildir. Çünkü ancak öğretmenlerin öğrencilerine gösterdiği sevgi ve şefkat ile gerçek anlamını bulabilmektedir. Bu gerçek ve bilinçle hareket edip her bir öğrencimize verdikleri emeklerden dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Saygıdeğer veliler,

Bugün 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sonuna geldik ve çocuklarımız karne heyecanı yaşıyorlar. Onların karnedeki notları elbette ki önemlidir. Ama asıl önemli olan onların gelecekte ,düşüncelerini hiç çekinmeden açıkça ifade eden, inandıklarını savunan, vatan, millet, aile ve yurttaş sevgisiyle yoğrularak doğruya, iyiye ve güzel şeylere karşı sevgi ve ilgi duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamış olmaktır. Bu nedenle onları çalışmaya teşvik etmek, dersteki başarı durumu çok iyi olmayanları cesaretlendirmek, başarılı olanları ise bu şekilde devam etmeleri için pekiştirmek gerekir. Sizlerin bu kutsal görevinizde hep yanınızda olduğumu bilmenizi ve tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler geçirmenizi diliyorum.

Sevgili öğrenciler,

Sizlerin başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Derslerinizde gösterdiğiniz performans hayatta göstereceğiniz performansın bir göstergesidir. Bugün karne günü ve bir yıllık emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Bizim size olan inancımız çok büyük. İsterseniz, çok büyük işler başarabileceğinizi biliyoruz.

Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi ve bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma gibi etkinliklerle kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunmanızı ve böylelikle bir sonraki eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum.

Hepinize güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum

                                                                                                                            

                                                                                                                                Murat AŞIM

                                                                                                                      Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü

KOCAHIDIR MAHALLESİ PAŞA ÇEŞME CAD. BLOK NO 6 İÇ KAPI NO1 - 288 214 10 74 288 214 20 21

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.